78214

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Pavel Votrubec (e-mailem) --- 22. 6. 2005
Re: dotaz

No mikrovlné ohřívání ohřívá med pulzně na molekulární úrovni a to místně v
materiálu překračuje max. teplotu 50 st. celzia a začne se bleskově vytvářet
HMF(hydroxymetylfurfural ) a ten znehodntí med.
Pavel

----- Original Message -----
From: "Karel" <e-mail/=/nezadan>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Wednesday, June 22, 2005 10:50 AM
Subject: Re: dotaz


> ....Podle doktora Přidala z MZLU, který se zabývá senzorikou medu, se při
> obřevu medu v mikrovlnce med okamžitě znehodnotí.Martin. ....
>
> No dobrá, ale PROČ a JAK.
> Takhle ptát se mně bohužel naučili na škole. Bohužel nejsem chemik:-).

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 11017


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu